SoundCues are broken

  • Please make sure you are familiar with the forum rules. You can find them here: https://forums.tripwireinteractive.com/index.php?threads/forum-rules.2334636/
  • Weve updated the Tripwire Privacy Notice under our Policies to be clearer about our use of customer information to come in line with the EU General Data Protection Regulation (GDPR) rules that come into force today (25th May 2018). The following are highlights of our changes:


    We've incorporated the relevant concepts from the GDPR including joining the EU and Swiss Privacy Shield framework. We've added explanations for why and how Tripwire processes customer data and the types of data that we process, as well as information about your data protection rights.



    For more information about our privacy practices, please review the new Privacy Policy found here: https://tripwireinteractive.com/#/privacy-notice

forrestmark9

FNG / Fresh Meat
Nov 29, 2011
1,110
40
0
Category: Sound
Reproducibility: Always
Summary: SoundCues are broken and will play sounds at full volume and only from the left speaker.
Description: Marco alerted me of this when I asked a few questions, it appears that SoundCues have become broken some updates ago and it's incredibly annoying as the sounds play at full volume no matter how far you are from the source and the sound will always play from the left or right speaker. I hope this gets fixed as it ruins a good amount of nice custom mods.
Online/Offline: Both

Appears to be a duplicate of the same report by Marco. Atleast I hope TWI aren't specifically breaking things to stop mods
 
Last edited:

forrestmark9

FNG / Fresh Meat
Nov 29, 2011
1,110
40
0
Update, only happens to sounds with the Attenuation modifier and sounds that are mono. Doesn't happen with Stereo sounds