• Please make sure you are familiar with the forum rules. You can find them here: https://forums.tripwireinteractive.com/index.php?threads/forum-rules.2334636/
  • Weve updated the Tripwire Privacy Notice under our Policies to be clearer about our use of customer information to come in line with the EU General Data Protection Regulation (GDPR) rules that come into force today (25th May 2018). The following are highlights of our changes:


    We've incorporated the relevant concepts from the GDPR including joining the EU and Swiss Privacy Shield framework. We've added explanations for why and how Tripwire processes customer data and the types of data that we process, as well as information about your data protection rights.



    For more information about our privacy practices, please review the new Privacy Policy found here: https://tripwireinteractive.com/#/privacy-notice

spinning people in online servers

mustang_

FNG / Fresh Meat
May 10, 2009
1
0
0
I need help i have a spinning people problem is RO. Spinning: other players doing 360's in place ether prone or standing. This does not happen if the player is looking down the sites. I have AVG free anti-virus and zonealarm free firewall. My dad has the same set-up with anti-virus and firewall and his people do not spin. I have tryed both wireless and wire connections and still the same thing. This is the 2nd time this problem has happen to me on two different computers one a Windows XP computer and my current Vista laptop. I did not download this in steam I have a cd copy. I have seen if my ping goes below 40 then that is when they start spinning I have posted this on the steam fourms for RO and I was told to try here. I play in a sinper server and its really bugging me now because i try to hit someone and there not really there because there spinning i can see them and there not really there. If you would like to see the other fourm here is a link: [url]http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=832916[/URL] Thanks for your time and I hope i can get a fix to this problem.
 

fiftyone

FNG / Fresh Meat
May 6, 2006
5,453
284
0
Hit F6 and see if you have any packet loss.
Enable joystick should not be X'ed.

Did you verify the integrity of your game files?
 

Brigadista

FNG / Fresh Meat
Mar 31, 2008
86
2
0
This is caused by Graphical lag. Either tone down your graphics settings or buy a new graphics card. I used to have this problem, espciailly on graphically intensive maps like Alte Z.
Check your Frames Per Second
 
Last edited: