Please fix the sound already!

  • Please make sure you are familiar with the forum rules. You can find them here: https://forums.tripwireinteractive.com/index.php?threads/forum-rules.2334636/
  • Weve updated the Tripwire Privacy Notice under our Policies to be clearer about our use of customer information to come in line with the EU General Data Protection Regulation (GDPR) rules that come into force today (25th May 2018). The following are highlights of our changes:


    We've incorporated the relevant concepts from the GDPR including joining the EU and Swiss Privacy Shield framework. We've added explanations for why and how Tripwire processes customer data and the types of data that we process, as well as information about your data protection rights.



    For more information about our privacy practices, please review the new Privacy Policy found here: https://tripwireinteractive.com/#/privacy-notice

Stahlhelmii

FNG / Fresh Meat
Aug 16, 2011
721
401
0
I never had the sound bug until the last patch hit. Now, every third time or so I log on, I completely lose my sound. I just got in a game at the end, wait it out, wait for the new map to load, an ... argh .... "POP!" in my headphones. Sure enough, game starts, sound is completely out and I have to quit.

This is getting to be too much. All the design changes are one thing, but this game has got game-breaking bugs.
 
  • Like
Reactions: Zrix

Sgt.HL

FNG / Fresh Meat
Sep 9, 2011
17
1
0
Never had this before the last patch.. now i do. Bloody annoying to have to restart the game because of no sound after loading a map (not every time, about one out of 3-4 games).

Also i get a "rogame.exe stopped working" every 2-3 matches now. During the beta i had it maybe once a night.

---------------

Windows 7 Ultimate 64-bit
Gigabyte EX58-UD4P
Intel i7 920 2.67GHz (running at 3,6GHz 100% stable).
12GB ram OCZ Gold
Creative Extreme Gamer
Logitech G15
Mionix Naos 5000
Samsung SyncMaster 2333sw
Compaq 1825 (just for msnlive, mumble etc while gaming on the other monitor)