SDK crashing for no apparent reason

  • Please make sure you are familiar with the forum rules. You can find them here: https://forums.tripwireinteractive.com/index.php?threads/forum-rules.2334636/
  • Weve updated the Tripwire Privacy Notice under our Policies to be clearer about our use of customer information to come in line with the EU General Data Protection Regulation (GDPR) rules that come into force today (25th May 2018). The following are highlights of our changes:


    We've incorporated the relevant concepts from the GDPR including joining the EU and Swiss Privacy Shield framework. We've added explanations for why and how Tripwire processes customer data and the types of data that we process, as well as information about your data protection rights.



    For more information about our privacy practices, please review the new Privacy Policy found here: https://tripwireinteractive.com/#/privacy-notice

Lewt

FNG / Fresh Meat
Sep 5, 2010
404
112
0
I can't get the KF SDK to run. It gives the following error..

Code:
Build UT2004_Build_[2004-11-11_10.48]

OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600)
CPU: AuthenticAMD Unknown processor @ 2207 MHz with 2046MB RAM
Video: Radeon X1300/X1550 Series   (6925)

Assertion failed: WhiteCircle [File:.\UnTerrainTools.cpp] [Line: 788]

History: FTerrainTools::Init
Occurs when I try to start KFEd.exe with or without steam. Reinstalled the SDK multiple times, restarted my computer, restored the original KillingFloor.ini, etc.

A couple days ago I launched it to view some source files, and decompile a mutator, then closed it. A few minutes later when I tried to open it again, it gave that error. Retrying and all the obvious fixes that came to mind didn't do anything.

HOWEVER: It does change slightly.. it reads my processor at varying speeds, including -42 (yes, that's negative 42) and 4000+. The actual error remains the same every time. Any ideas?