RO lags with new router

  • Please make sure you are familiar with the forum rules. You can find them here: https://forums.tripwireinteractive.com/index.php?threads/forum-rules.2334636/
  • Weve updated the Tripwire Privacy Notice under our Policies to be clearer about our use of customer information to come in line with the EU General Data Protection Regulation (GDPR) rules that come into force today (25th May 2018). The following are highlights of our changes:


    We've incorporated the relevant concepts from the GDPR including joining the EU and Swiss Privacy Shield framework. We've added explanations for why and how Tripwire processes customer data and the types of data that we process, as well as information about your data protection rights.



    For more information about our privacy practices, please review the new Privacy Policy found here: https://tripwireinteractive.com/#/privacy-notice

DiGiCharat

FNG / Fresh Meat
Oct 17, 2008
13
1
0
I recently started using a Thomson TG585v8 router and its fine with all my other games (ARMA, COD, etc) but when it comes to playing RO i cant play it, everytime i get into a game i start driving a tank and the damn thing wont stop and i lose all comms to the players on the server, sometimes i cant even get out of the unit selection screen, i had no problems with my old modem but now i have the router i cannot play anymore, RO is now a dead game to me if i cannot fix this problem, can anyone help.
 
Last edited:

=GG= Mr Moe

FNG / Fresh Meat
Mar 16, 2006
9,794
890
0
55
Newton, NJ
Somewhere there is a thread regarding Thompson routers and problems with them. You can probably just search for it. It is a really long topic....
 

DiGiCharat

FNG / Fresh Meat
Oct 17, 2008
13
1
0