Question about posting "delay"

  • Please make sure you are familiar with the forum rules. You can find them here: https://forums.tripwireinteractive.com/index.php?threads/forum-rules.2334636/
  • Weve updated the Tripwire Privacy Notice under our Policies to be clearer about our use of customer information to come in line with the EU General Data Protection Regulation (GDPR) rules that come into force today (25th May 2018). The following are highlights of our changes:


    We've incorporated the relevant concepts from the GDPR including joining the EU and Swiss Privacy Shield framework. We've added explanations for why and how Tripwire processes customer data and the types of data that we process, as well as information about your data protection rights.



    For more information about our privacy practices, please review the new Privacy Policy found here: https://tripwireinteractive.com/#/privacy-notice

Elim

FNG / Fresh Meat
Apr 16, 2011
50
2
0
Germany
Hello, i have a Question!
Is it normal that Posts first need to be approved by someone?
I mean, i post something and it does not show directly.
i get a message *blabla needs to be approved*
As far as i know, i am no spam bot and i always try to be polite.

The rules say nothing about it and i did not find anything about it in the FAQ.
Is this normal for the Red Orchestra 2 Forum or did i do something wrong?

Maybe i posted it in the wrong Forum, but anyway...have a nice day.
And of course, sorry for my english, i hope it's not 100% gibberish.