• Please make sure you are familiar with the forum rules. You can find them here: https://forums.tripwireinteractive.com/index.php?threads/forum-rules.2334636/
  • Weve updated the Tripwire Privacy Notice under our Policies to be clearer about our use of customer information to come in line with the EU General Data Protection Regulation (GDPR) rules that come into force today (25th May 2018). The following are highlights of our changes:


    We've incorporated the relevant concepts from the GDPR including joining the EU and Swiss Privacy Shield framework. We've added explanations for why and how Tripwire processes customer data and the types of data that we process, as well as information about your data protection rights.



    For more information about our privacy practices, please review the new Privacy Policy found here: https://tripwireinteractive.com/#/privacy-notice

Problem with emitter in netplay... narrowed problem but need help

gunslingor

FNG / Fresh Meat
Jan 11, 2011
232
56
0
So, my buddy made this really cool lightshaft as a mutator, but the mutator package was crashing servers, so I decompiled it and rather than making this a mutator I tried just reapply the settings I found in the .uc file to a fresh emitter actor. It looks and works perfect in solo mode, but in net play my server is trying to download the map to me even though I just gave the server the fresh version (everything is where it should be in the folder structure). I tried to recompile the map and after I compiled the error report said something like "bNoDelete is set to false, bNoDelete is set to false by default, will fail in netplay" for each of these lightshafts (7 total in a single room). So I tried setting it to true for all the emitters and the error disappeared upon recompile...but my server still want me to download the new map I again uploaded... Can someone please try to make an emitter with these settings, put 6 of them in a room with different colors, and see what the heck is happening.. AHHHHH! sorry, many hours wasted.

class picturelightshaft extends Emitter;

defaultproperties
{
Begin Object Class=SpriteEmitter Name=SpriteEmitter97
FadeOut=True
FadeIn=True
UseSizeScale=True
UseRegularSizeScale=False
UniformSize=True
ColorScale(0)=(Color=(B=255,G=255,R=255,A=255))
ColorScale(1)=(RelativeTime=1.000000,Color=(B=255,G=255,R=255,A=255))
Opacity=0.040000
FadeOutStartTime=1.200000
FadeInEndTime=1.200000
MaxParticles=20
UseRotationFrom=PTRS_Actor
SizeScale(0)=(RelativeTime=1.000000,RelativeSize=16.000000)
StartSizeRange=(X=(Min=10.000000,Max=10.000000),Y=(Min=10.000000,Max=10.000000),Z=(Min=10.000000,Max=10.000000))
DrawStyle=PTDS_AlphaBlend
Texture=Texture'KFX.MetalHitKF2'
StartVelocityRange=(Y=(Min=10.000000,Max=10.000000),Z=(Min=-10.000000,Max=-10.000000))
WarmupTicksPerSecond=1.000000
RelativeWarmupTime=1.000000
End Object
Emitters(0)=SpriteEmitter'PalaceMuts.picturelightshaft.SpriteEmitter97'

bNoDelete=False
DrawScale=0.250000
}
Note: You get the best effects by changing the color values of the emitter.
 

gunslingor

FNG / Fresh Meat
Jan 11, 2011
232
56
0
61 people viewed this thread... did anyone try to make an emitter with these settings? Did it work on the server? What's wrong with these settings?
 

gunslingor

FNG / Fresh Meat
Jan 11, 2011
232
56
0
WOOOWOWOWOWOWOWOOWOWWW!!!!!! I rock!!! I solved the 6 month long problem!! I'm a genius!

"Texture=Texture'KFX.MetalHitKF2'"

There's something about that dam texture... made my own and all is perfection!

Lesson learnt: be careful whos texture thou shalt art use.