Lighting/shadow issue

  • Please make sure you are familiar with the forum rules. You can find them here: https://forums.tripwireinteractive.com/index.php?threads/forum-rules.2334636/
  • Weve updated the Tripwire Privacy Notice under our Policies to be clearer about our use of customer information to come in line with the EU General Data Protection Regulation (GDPR) rules that come into force today (25th May 2018). The following are highlights of our changes:


    We've incorporated the relevant concepts from the GDPR including joining the EU and Swiss Privacy Shield framework. We've added explanations for why and how Tripwire processes customer data and the types of data that we process, as well as information about your data protection rights.



    For more information about our privacy practices, please review the new Privacy Policy found here: https://tripwireinteractive.com/#/privacy-notice

Alex Milo

Member
Dec 21, 2010
86
5
8
Got this weird issue when building the lighting. It dissappears if I play the map and point the flashlight at it, so must be a shadow issue. Anyone got an idea of how to fix it?
 

Attachments

  • 65.PNG
    65.PNG
    366.6 KB · Views: 8

Delta69er

Active member
Sep 13, 2017
176
72
28
Got this weird issue when building the lighting. It dissappears if I play the map and point the flashlight at it, so must be a shadow issue. Anyone got an idea of how to fix it?
If this is a TWI mesh, then the Lightmap for it is broken and you will just need to turn off precomputed shadows for it unless you want to fix it yourself in an external program. If its a mesh you made you need to create a Lightmap UV channel for it under UV1 (UV0 diffuse, UV1 lightmap, UV2 Splatmaps).