• Please make sure you are familiar with the forum rules. You can find them here: https://forums.tripwireinteractive.com/index.php?threads/forum-rules.2334636/
  • Weve updated the Tripwire Privacy Notice under our Policies to be clearer about our use of customer information to come in line with the EU General Data Protection Regulation (GDPR) rules that come into force today (25th May 2018). The following are highlights of our changes:


    We've incorporated the relevant concepts from the GDPR including joining the EU and Swiss Privacy Shield framework. We've added explanations for why and how Tripwire processes customer data and the types of data that we process, as well as information about your data protection rights.



    For more information about our privacy practices, please review the new Privacy Policy found here: https://tripwireinteractive.com/#/privacy-notice

Killing Floor 2 - server browser doesn't show anything

yetibr

FNG / Fresh Meat
Apr 6, 2019
2
0
0
33
Hello,

I'm not sure if this is the right place of the forum to post this, but I couldn't find any other section to talk about that specific problem.

It turns out that I'm having an issue with the server browser in the Killing Floor 2. When I click "server browser", it doesn't show anything. Also, when I try to click on "matchmaking" or "create a party", it doesn't work as well.

Tried to google this issue and found that it was necessary to delete the KF2 folder inside the "Documents/My Games". Unfortunately, it didn't solve my problem.

Have to mention that it was working very well until today -- played a lot of times online. Also, my Windows' firewall seems to be OK with the KF2 permitions.

If someone could help me with this, I'd be very grateful.

Cheers,
yetibr
 

yetibr

FNG / Fresh Meat
Apr 6, 2019
2
0
0
33
Hello again,

I realized that it was the "Windows Update" that messed with all my configurations.

So, I completely disabled the firewall, for just a while, and tried to run the game. Everything was fine.

Then, when the firewall was enabled again, it just asked for my permission to allow the connection with the game.

No problems anymore.

Cheers,
yetibr