Issues with stuttering after last update

  • Please make sure you are familiar with the forum rules. You can find them here: https://forums.tripwireinteractive.com/index.php?threads/forum-rules.2334636/
  • Weve updated the Tripwire Privacy Notice under our Policies to be clearer about our use of customer information to come in line with the EU General Data Protection Regulation (GDPR) rules that come into force today (25th May 2018). The following are highlights of our changes:


    We've incorporated the relevant concepts from the GDPR including joining the EU and Swiss Privacy Shield framework. We've added explanations for why and how Tripwire processes customer data and the types of data that we process, as well as information about your data protection rights.



    For more information about our privacy practices, please review the new Privacy Policy found here: https://tripwireinteractive.com/#/privacy-notice

ashton324

FNG / Fresh Meat
Jul 12, 2019
1
0
0
25
Hi,

After the latest update before the hotfix I started to experience and issue with stuttering when turning around in a fast motion. I also upgraded to Windows 10 1903 around the same time. I have changed all the power options, disabled throttling, ran on a single core, aswell as change multiple settings etc. However, the problem still continues. I have posted a video below to show what happens.

Specs:
RS2 Running on SSD
Intel I7 6700HQ OC'd to 3.2GHz
GTX 1060 6GB
16GB DDR4 2400MHz RAM

https://www.youtube.com/watch?v=SctriQ5lCV4

I never experienced this problem prior to the latest RS2 Update and the upgrade to 1903. I'm unsure if its the game or the Windows upgrade which has caused the issue. This happens in every server and also in the bootcamp single player level.

Has anybody experience the same or have a fix?

Thanks