Incorrect value generation when recreate a KFEngine.ini even with steam

  • Please make sure you are familiar with the forum rules. You can find them here: https://forums.tripwireinteractive.com/index.php?threads/forum-rules.2334636/
  • Weve updated the Tripwire Privacy Notice under our Policies to be clearer about our use of customer information to come in line with the EU General Data Protection Regulation (GDPR) rules that come into force today (25th May 2018). The following are highlights of our changes:


    We've incorporated the relevant concepts from the GDPR including joining the EU and Swiss Privacy Shield framework. We've added explanations for why and how Tripwire processes customer data and the types of data that we process, as well as information about your data protection rights.



    For more information about our privacy practices, please review the new Privacy Policy found here: https://tripwireinteractive.com/#/privacy-notice

duk6046

Member
Jul 15, 2009
130
5
18
Currently if i reinstall the game or reset the config, can't join custom server.

Existing value:
[IpDrv.TcpNetDriver]
AllowDownloads=True


New value:
[IpDrv.TcpNetDriver]
AllowDownloads=False


What the hell is this? It's a ridiculous mistake...
 
  • Like
Reactions: Vina Loca

n1ouk

FNG / Fresh Meat
Sep 14, 2017
15
2
3
France
discord.gg
Same issue, on a Redirect server (and perhaps also on Workshop servers), players can't downloads mods files.

The defaut value is False and we can't join custom servers from Epic or Steam client unless we change the configuration of the file.

There are two error message that can occur : "Missing mod package" or "Update the game to latest version".

C:\Users\%USERNAME%\Documents\My Games\KillingFloor2\KFGame\Config\KFEngine.ini

Under [IpDrv.TcpNetDriver] change to AllowDownloads=True

By default it is on False =/
 
Last edited:
  • Like
Reactions: mistawolf

mistawolf

FNG / Fresh Meat
Jul 15, 2020
2
0
1
Same issue, on a Redirect server (and perhaps also on Workshop servers), players can't downloads mods files.

The defaut value is False and we can't join custom servers from Epic or Steam client unless we change the configuration of the file.

There are two error message that can occur : "Missing mod package" or "Update the game to latest version".

C:\Users\%USERNAME%\Documents\My Games\KillingFloor2\KFGame\Config\KFEngine.ini

Under [IpDrv.TcpNetDriver] change to AllowDownloads=True

By default it is on False =/

Thanks, worked for me. (steam)