[Fix] Game Won't Launch Fix [If you had the beta!]

  • Please make sure you are familiar with the forum rules. You can find them here: https://forums.tripwireinteractive.com/index.php?threads/forum-rules.2334636/
  • Weve updated the Tripwire Privacy Notice under our Policies to be clearer about our use of customer information to come in line with the EU General Data Protection Regulation (GDPR) rules that come into force today (25th May 2018). The following are highlights of our changes:


    We've incorporated the relevant concepts from the GDPR including joining the EU and Swiss Privacy Shield framework. We've added explanations for why and how Tripwire processes customer data and the types of data that we process, as well as information about your data protection rights.



    For more information about our privacy practices, please review the new Privacy Policy found here: https://tripwireinteractive.com/#/privacy-notice
Status
Not open for further replies.

PUTZ

FNG / Fresh Meat
Nov 21, 2005
4,564
634
0
Baltimore, MD, USA
After the last update, we changed the directory where your INI files are being saved and this can interfere with how the game can run (or lack thereof).

Step 1: Open the old INI directory [Documents\My Games\UnrealEngine3] and delete the ROGame folder

Step 2: Open the [Documents\My Games\RedOrchestra2\ROGame\Config] folder, and delete those files as well

Step 3: Open [C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\redorchestra2beta\ROGame\Config] and delete those files.

Go back into Steam, right click on the Red Orchestra 2 beta game and Verify the game cache. Steam will then download a few new files.

Voila! The game should now launch.
 
Status
Not open for further replies.