KF dedicated server doesnt start anymore

  • Please make sure you are familiar with the forum rules. You can find them here: https://forums.tripwireinteractive.com/index.php?threads/forum-rules.2334636/
  • Weve updated the Tripwire Privacy Notice under our Policies to be clearer about our use of customer information to come in line with the EU General Data Protection Regulation (GDPR) rules that come into force today (25th May 2018). The following are highlights of our changes:


    We've incorporated the relevant concepts from the GDPR including joining the EU and Swiss Privacy Shield framework. We've added explanations for why and how Tripwire processes customer data and the types of data that we process, as well as information about your data protection rights.



    For more information about our privacy practices, please review the new Privacy Policy found here: https://tripwireinteractive.com/#/privacy-notice

SgtFox

FNG / Fresh Meat
May 22, 2014
1
0
0
well , i just deleted my old killing floor server to set it up completely new and used steamcmd to download the server files , then i start the server and it gives me a console window which says "commandlet server not found" and the console window closes after that and nothing happens

it worked on the old server setup but after deleting and redownloading it doesnt start , only that error comes up , i tried redownloading and deleting and doing all over again like 10 times already , really need help on that one

always worked before reinstalling it

maybe i did the steamcmd wrong? always using win 7 and worked before update

my update line for steamcmd is this (taken from the wiki):

steamcmd +login myusername mypassword +force_install_dir C:\KFServer\ +app_update 215350 +exit

(of course my real username and password is in there in steamcmd)

any help would be much appreciated

EDIT: it seems to be a problem with steamcmd because it gives out an error for the map evilsantaslair.rom and it always doesnt download it and doesnt tell me that its up to date , can anyone try and confirm this?
 
Last edited: