• Please make sure you are familiar with the forum rules. You can find them here: https://forums.tripwireinteractive.com/index.php?threads/forum-rules.2334636/
  • Weve updated the Tripwire Privacy Notice under our Policies to be clearer about our use of customer information to come in line with the EU General Data Protection Regulation (GDPR) rules that come into force today (25th May 2018). The following are highlights of our changes:


    We've incorporated the relevant concepts from the GDPR including joining the EU and Swiss Privacy Shield framework. We've added explanations for why and how Tripwire processes customer data and the types of data that we process, as well as information about your data protection rights.



    For more information about our privacy practices, please review the new Privacy Policy found here: https://tripwireinteractive.com/#/privacy-notice

Can't get Objective Mode maps from workshop to show up in map cycle on Objective Mode

Nov 3, 2015
484
19
18
Pretty much as the title states.
When I put my server on Objective Mode, only 3 maps show up in the map cycle (Outpost, SteamFortress, Zedlanding), despite all the maps on the Workshop that have objective modes (BurningParis_BRush, Evacuation Point_BRush, TF2 Harvest, OBJ_IceArena, etc..).
I can change the maps manually from the WebAdmin to those maps on Objective Mode, and they'll play just fine on Objective Mode, but they just don't show up on the Map Cycle voting screen. I tried creating a 2nd Map Cycle with just those maps, and still, only the original 3 show up.
Is this a bug or is there something I need to do to get them to show?