Audio sliders have no effect after update 1.5

  • Please make sure you are familiar with the forum rules. You can find them here: https://forums.tripwireinteractive.com/index.php?threads/forum-rules.2334636/
  • Weve updated the Tripwire Privacy Notice under our Policies to be clearer about our use of customer information to come in line with the EU General Data Protection Regulation (GDPR) rules that come into force today (25th May 2018). The following are highlights of our changes:


    We've incorporated the relevant concepts from the GDPR including joining the EU and Swiss Privacy Shield framework. We've added explanations for why and how Tripwire processes customer data and the types of data that we process, as well as information about your data protection rights.



    For more information about our privacy practices, please review the new Privacy Policy found here: https://tripwireinteractive.com/#/privacy-notice

Kittehn

FNG / Fresh Meat
Oct 22, 2020
1
0
1
My audio sliders do nothing and I have no idea why? They reset after I close them. I linked a video of it, as well as my DXDIAG. I also included my video settings just in case.

(P.S. I've also been having a poor framerate ingame after the update)
 

Attachments

  • DxDiag.txt
    118.2 KB · Views: 0
  • Rs2 settings.jpg
    Rs2 settings.jpg
    207.6 KB · Views: 0

Paper_Eagle_098

FNG / Fresh Meat
Oct 25, 2020
2
0
1
I have the same issue. Tried removing and reinstalling the game. Tried removing audio devices and reinstall them. Tried removing the Rising Storm 2 folder from Documents/My Games. All had no effect.
I'm really sad this happened as I really enjoyed the game but now it is unplayable... :'(
 

Attachments

  • DxDiag_10-25.txt
    92.8 KB · Views: 0