Tripwire Interactive Forums

Go Back   Tripwire Interactive Forums > Red Orchestra 2 / Rising Storm Forums > RO2/RS Modifications > Level Design > RO2/RS Beta Map Releases

Reply
Click here to go to the first Dev post in this thread.  
Thread Tools Display Modes
  #61  
Old 11-06-2012, 01:02 PM
AR!ZONA's Avatar
AR!ZONA AR!ZONA is offline
Member
 
Join Date: Jul 2011
Location: FRANCE PAU
Posts: 63
Default

Quote:
Originally Posted by Major_Day View Post
I suggest that when you change the map name from B2 to B3, you also change the props file to Props_Stalingradkessel_B3.upk, that way you will have a different file name in the cache.
We shall use this method for B4.

Waiting to upgrade B2 to B3 Delete all the files of the old versions of Stalingrad Kessel (The files of game server and The files of serveur rerouting:Props_Stalingradkessel.upk + TE-Stalingradkessel_BXXX) before installation of files B3
__________________

Last edited by AR!ZONA; 11-06-2012 at 01:54 PM.
Reply With Quote
  #62  
Old 11-06-2012, 02:36 PM
Ducky's Avatar
Ducky Ducky is offline
Moderator
 
Join Date: May 2011
Location: Netherlands
Posts: 4,723
Default

Quote:
Originally Posted by AR!ZONA View Post
We shall use this method for B4.

Waiting to upgrade B2 to B3 Delete all the files of the old versions of Stalingrad Kessel (The files of game server and The files of serveur rerouting:Props_Stalingradkessel.upk + TE-Stalingradkessel_BXXX) before installation of files B3
This means you can't use steam workshop. Steam workshop does not delete the old files when there is a new package update. Suppose your old package contains:
  • MyMap_B3.roe
  • MyAssets_B3.upk
And your new package contains:
  • MyMap_B4.roe
  • MyAssets_B4.upk
Then all that did subscribe to your first package and then get the updated package will have:
  • MyMap_B3.roe
  • MyMap_B4.roe
  • MyAssets_B3.upk
  • MyAssets_B4.upk
I don't think you will make friends with such an update.
__________________
Reply With Quote
  #63  
Old 11-06-2012, 04:36 PM
Major_Day's Avatar
Major_Day Major_Day is offline
Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: Glasgow, Scotland
Posts: 2,648
Default

Can't he delete the older files manually?I am more concerned with the cache files possibly stopping people from joining a server. He may only have to rename the assets file this one time,that way anybody with the older files in their cache will be able to play without have to clean it out themselves.
__________________

Last edited by Major_Day; 11-06-2012 at 04:42 PM.
Reply With Quote
  #64  
Old 11-06-2012, 05:05 PM
Cat_in_da_Hat Cat_in_da_Hat is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 1,355
Default

Quote:
Originally Posted by Major_Day View Post
Can't he delete the older files manually?I am more concerned with the cache files possibly stopping people from joining a server. He may only have to rename the assets file this one time,that way anybody with the older files in their cache will be able to play without have to clean it out themselves.
That makes sense but also changing name back to just TE-Stalingradkessel will do the same thing as all his map versions had numbers in the file name.
Reply With Quote
  #65  
Old 11-06-2012, 05:18 PM
Major_Day's Avatar
Major_Day Major_Day is offline
Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: Glasgow, Scotland
Posts: 2,648
Default

Quote:
Originally Posted by Cat_in_da_Hat View Post
That makes sense but also changing name back to just TE-Stalingradkessel will do the same thing as all his map versions had numbers in the file name.
Agreed, but changing the props file name to B1 or something similar will eliminate any cache conflicts,and it only has to be done once.
__________________
Reply With Quote
  #66  
Old 11-06-2012, 05:46 PM
ButchCassidy's Avatar
ButchCassidy ButchCassidy is offline
Moderator
 
Join Date: Feb 2006
Location: The Hole in the Wall
Posts: 3,540
Default

Well something needs to be done as this map just emptied a full 64 player server of ours tonight.
Just 4 players managed to rejoin after the map was started.
Its not happening with any other map on workshop.
Bridges, ogdelow and winterwald are all on 4 of our 6 servers and no issues at all.

I can only think this is a cache conflict?
__________________
<a href=https://dl.dropboxusercontent.com/u/54368035/TWIL/Signatures/TWIL%20heroes.png target=_blank>https://dl.dropboxusercontent.com/u/...L%20heroes.png</a>
www.twiladder.com
I'm on a vodka diet, I've lost 3 days so far.
Reply With Quote
  #67  
Old 11-06-2012, 06:03 PM
Ducky's Avatar
Ducky Ducky is offline
Moderator
 
Join Date: May 2011
Location: Netherlands
Posts: 4,723
Default

If players have used the cache extractor on the old files, then those old files will be sitting outside the cache and will become known to the clients as soon as they open RO2. If they then connect to a server with newer files on the redirect, then RO2 will not load those newer files in the cache, because it already believes that those files are present.
If players do download them now over the steam workshop, then those newer files will be placed outside the cache too. In this case the player will get 2 versions of the same file outside the cache. He will get an "Ambiguous file" error the next time he starts RO2 and it's undefined if he can connect to a server that runs this map or not.
__________________
Reply With Quote
  #68  
Old 11-07-2012, 10:37 AM
G_Sajer's Avatar
G_Sajer G_Sajer is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2011
Location: Minnesota
Posts: 1,825
Default

Quote:
Originally Posted by ButchCassidy View Post
Well something needs to be done as this map just emptied a full 64 player server of ours tonight.
Just 4 players managed to rejoin after the map was started.
Its not happening with any other map on workshop.
Bridges, ogdelow and winterwald are all on 4 of our 6 servers and no issues at all.

I can only think this is a cache conflict?
Not quite sure what is the root cause. When I loaded it on one of our servers, the first thing I did was clean out all other previous files for it. Then I blew out not only the cache, but the entire /my games/Red Orchestra 2/ folder to force it to regenerate. Nevertheless, I could not get the map to start without error. I'd sure like to get this one back in, but can't do so in it's current state.
Reply With Quote
  #69  
Old 11-07-2012, 12:03 PM
fmc'Attila fmc'Attila is offline
Senior Member
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 103
Default

Sorry guys, but I won't release an update until the end of the week, but this time I will put the .props on the steam workshop with the map (I'll try to put b4 at the end of the props).
Reply With Quote
  #70  
Old 11-07-2012, 02:07 PM
Ducky's Avatar
Ducky Ducky is offline
Moderator
 
Join Date: May 2011
Location: Netherlands
Posts: 4,723
Default

Quote:
Originally Posted by fmc'Attila View Post
Sorry guys, but I won't release an update until the end of the week, but this time I will put the .props on the steam workshop with the map (I'll try to put b4 at the end of the props).
I really hope you won't. Those b4's aren't required if the steam workshop is used. Adding them will result in multiple versions remaining on the players PC simply because the steam workshop doesn't delete the older files when it downloads an update. Even if you unsubscribe, then the files will not get deleted. It might be working for now, but it's shifting problems to a later point on the time line.
__________________
Reply With Quote
  #71  
Old 11-07-2012, 02:42 PM
fmc'Attila fmc'Attila is offline
Senior Member
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 103
Default

Quote:
I really hope you won't. Those b4's aren't required if the steam workshop is used. Adding them will result in multiple versions remaining on the players PC simply because the steam workshop doesn't delete the older files when it downloads an update. Even if you unsubscribe, then the files will not get deleted. It might be working for now, but it's shifting problems to a later point on the time line.
Ok then, we will see this week-end
Reply With Quote
  #72  
Old 11-09-2012, 07:42 AM
-=THOR=-'s Avatar
-=THOR=- -=THOR=- is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 1,050
Default

Quote:
Originally Posted by Ducky View Post
Those b4's aren't required if the steam workshop is used.
But include the version number in the archive name at least.

Last edited by -=THOR=-; 11-09-2012 at 07:43 AM.
Reply With Quote
  #73  
Old 11-11-2012, 06:37 PM
fmc'Attila fmc'Attila is offline
Senior Member
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 103
Default

Update of the map :

- changed the first russian spawn to be more centered.
- added the interior of the "arch building" near the first russian spawn in order to counter-balance the german position in the building between cap zone C & D.
- added details to the cap-zone B.
- CD (countdown) version of the map available.

You'll find the TE version available on the workshop but you can also go on our website in order to get the CD version and the server files (CD and TE)

http://www.french-marine-corps.fr/in...el-upgrade-vb4
Reply With Quote
  #74  
Old 11-12-2012, 12:40 PM
ButchCassidy's Avatar
ButchCassidy ButchCassidy is offline
Moderator
 
Join Date: Feb 2006
Location: The Hole in the Wall
Posts: 3,540
Default

Will add it to our servers...Thanks for your work..
__________________
<a href=https://dl.dropboxusercontent.com/u/54368035/TWIL/Signatures/TWIL%20heroes.png target=_blank>https://dl.dropboxusercontent.com/u/...L%20heroes.png</a>
www.twiladder.com
I'm on a vodka diet, I've lost 3 days so far.
Reply With Quote
  #75  
Old 11-12-2012, 01:01 PM
G_Sajer's Avatar
G_Sajer G_Sajer is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2011
Location: Minnesota
Posts: 1,825
Default

We'll have it going on three platforms shortly. Happy to report that there have been no hiccoughs on loading and execution.
Reply With Quote
  #76  
Old 11-12-2012, 01:03 PM
mgbosshogg's Avatar
mgbosshogg mgbosshogg is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2011
Location: Edinburgh, Scotland.
Posts: 322
Default

Running on ours, no problems so far.

Not tried CD yet, plan to later this evening.
__________________
Reply With Quote
  #77  
Old 11-12-2012, 01:07 PM
Major_Day's Avatar
Major_Day Major_Day is offline
Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: Glasgow, Scotland
Posts: 2,648
Default

Quote:
Originally Posted by G_Sajer View Post
We'll have it going on three platforms shortly. Happy to report that there have been no hiccoughs on loading and execution.
Who did you execute?
__________________
Reply With Quote
  #78  
Old 11-12-2012, 01:28 PM
7-CLOWN-7 7-CLOWN-7 is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2007
Location: Pittsburgh
Posts: 709
Default

Up and Running Fine on CLOWNS HEROES SERVER also. Is it just me or are all the maps dead except Ogeldow and now Stalingradkessel???

I'm getting the usual error for all Custom maps but these two since November 9th so I'm assuming they all need to be RECOOKED to work after some released patches over last couple weeks. I think two have come out one on November 2 and again on November 9. Anyone else having this issue or could you answer what Customs are RECOOKED and working as of today??? TIA.
Reply With Quote
  #79  
Old 11-12-2012, 02:40 PM
Major_Day's Avatar
Major_Day Major_Day is offline
Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: Glasgow, Scotland
Posts: 2,648
Default

Winterwald,DieBresche,Arad2,Bridges,Ogledow,Stalin gradkessel,Climb-up,Otrpy3ka,Omano rifle only. I think that's them all at the moment.

edit:Univermag removed,its not even warm.
__________________

Last edited by Major_Day; 11-12-2012 at 05:55 PM.
Reply With Quote
  #80  
Old 11-12-2012, 05:09 PM
G_Sajer's Avatar
G_Sajer G_Sajer is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2011
Location: Minnesota
Posts: 1,825
Default

Quote:
Originally Posted by Major_Day View Post
Univermag,Winterwald,DieBresche,Arad2,Bridges,Ogle dow,Stalingradkessel,Climb-up,Otrpy3ka,Omano rifle only. I think that's them all at the moment.
Wait a minute! Has Univermag been re-cooked yet?!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 07:55 PM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2005 - 2014, Tripwire Interactive, LLC