Tripwire Interactive Forums

Go Back   Tripwire Interactive Forums > Red Orchestra 2 / Rising Storm Forums > Technical Support > RO2/RS Support

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 09-06-2011, 10:12 AM
Domingo_Chavez's Avatar
Domingo_Chavez Domingo_Chavez is offline
Member
 
Join Date: Dec 2008
Location: Roswell, Ga
Posts: 85
Default Can't connect to servers.

I am using my 4G mobile hotspot off my Verizon LG Revolution for my internet source. It works as an ad-hoc network and works fine for every other game.

But!

I cannot connect to any servers in RO2. Sometimes I can't even see any servers. When I click connect it just sits at that connecting screen for like 5 minutes then it times out.

What can I do? Is it some sort of port issue? (but then again I'm using my phone).

When I connected to my neighbor's weak wifi I was able to play just fine until I lost signal. Help! I feel like I just wasted $40 bucks..
Reply With Quote
  #2  
Old 09-20-2011, 12:43 PM
Ravenor Ravenor is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 4
Default

I am having the same problem. I can connect to only a couple servers. And I don't know why I can connect to those specific ones. If I single click on any server in the list, it lets me see the players in it- so it must be getting some info from it. But if I try and join, it sits on "connecting" and then times out. Is this a router/port issue? If so is there a thread with specific ports I need to open. Anyone else having this issue??

Thanks!

Edit: And I do not have this error with ANY OTHER online games/steam games on my network. It is only RO2.
Edit again: I am not using my phone.

Last edited by Ravenor; 09-20-2011 at 03:34 PM.
Reply With Quote
  #3  
Old 09-20-2011, 05:01 PM
Ravenor Ravenor is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 4
Default

bump..
Reply With Quote
  #4  
Old 09-20-2011, 05:45 PM
Ducky's Avatar
Ducky Ducky is offline
Moderator
 
Join Date: May 2011
Location: Netherlands
Posts: 4,716
Default

Found this other thread here on the forum about this issue. This is the link http://forums.tripwireinteractive.co...ad.php?t=65447. In that thread they do refer to an other thread with a possible solution for this problem. This is it http://forums.tripwireinteractive.co...710#post890710. Maybe it works.
__________________
Reply With Quote
  #5  
Old 09-20-2011, 06:40 PM
Ravenor Ravenor is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 4
Default

Hmm I tried that but no dice. The problem is that it isn't even connecting to the server. It just stays stuck on "connecting". I am wondering if RO2 needs any special ports or anything? But like I said earlier, this is the ONLY game that isn't connecting for me...

Except for the couple servers that do (TWB ones to be exact), I can connect fine to those...
Reply With Quote
  #6  
Old 09-21-2011, 10:52 AM
Ravenor Ravenor is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 4
Default

Last Bump.

My main issue is that I CAN connect to a couple servers...but I don't know what distinguishes them from the others. Other than that, I time out connecting to the rest.

Any clues?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:44 PM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2005 - 2014, Tripwire Interactive, LLC