Tripwire Interactive Forums

Go Back   Tripwire Interactive Forums > Red Orchestra 2 / Rising Storm Forums > Technical Support > RO2/RS Support

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 09-01-2011, 01:14 AM
ingsoc39 ingsoc39 is offline
Member
 
Join Date: Mar 2006
Location: West Coast
Posts: 69
Default How to show FPS?

Hello, is there a command i can put in the console to show my FPS? thanks
__________________
AMD PhenonII x6 3.3 OC to 3.6/Asus Mobo
16 Gig Corsair Vengenca Ram/Corsair H70watercool
X-Fi Fatality Soundcard
Geforce GTX 580 3gb Win 7 Pro 64
Reply With Quote
  #2  
Old 09-01-2011, 01:15 AM
ScHrAnZ DiNgEnS ScHrAnZ DiNgEnS is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 14
Default

Stat FPS 1
Reply With Quote
  #3  
Old 09-01-2011, 02:16 AM
ingsoc39 ingsoc39 is offline
Member
 
Join Date: Mar 2006
Location: West Coast
Posts: 69
Default

Thanks!
__________________
AMD PhenonII x6 3.3 OC to 3.6/Asus Mobo
16 Gig Corsair Vengenca Ram/Corsair H70watercool
X-Fi Fatality Soundcard
Geforce GTX 580 3gb Win 7 Pro 64
Reply With Quote
  #4  
Old 10-07-2011, 07:58 PM
Robin88Hood Robin88Hood is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 4
Default

My question is: where(which config) and what to write to get the fps shows all the time without typing every time at the start of the game.
Reply With Quote
  #5  
Old 05-25-2012, 10:52 AM
QuantumTurtle QuantumTurtle is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2012
Posts: 2
Default

for me the game is still laggy.
even when i put everything on low-medium its shows 30-40 fps and it feels like 20...
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 10:46 PM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2005 - 2014, Tripwire Interactive, LLC