Tripwire Interactive Forums

Go Back   Tripwire Interactive Forums > Red Orchestra 2 / Rising Storm Forums > RO2/RS Modifications > General Modding Discussion > RO2/RS Final Mod Releases

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #21  
Old 04-14-2012, 10:49 AM
Cat_in_da_Hat Cat_in_da_Hat is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 1,377
Default

I think it is still a bit suspect. Have had it one the Aussie NZ server these last two days and i have noticed dodgy weapon load outs and not when the squad leader 'dude where's my smoke' problem.

I was getting the one where on occasions if you select a nade and throw it you lose your main weapon. I am sure you know the one I speak of.

I checked my folders to see if I had an anitlag elsewhere outside of the cache area and this was not the case.

Sorry guys, I can't run this mutator on my server until I am confident its not causing problems.

Hopefully the next patch will fix up some of this issues whenever the darn thing is released. just between you and me, I would have thought it out by now !
Reply With Quote
  #22  
Old 04-14-2012, 04:22 PM
Mekhazzio's Avatar
Mekhazzio Mekhazzio is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 1,104
Default

Quote:
Originally Posted by Cat_in_da_Hat View Post
i have noticed dodgy weapon load outs and not when the squad leader 'dude where's my smoke' problem.

I was getting the one where on occasions if you select a nade and throw it you lose your main weapon. I am sure you know the one I speak of.
Yes, that is the SL inventory bug. The inventory chain fails to replicate anything except the hand grenades to the client, so an attempt to change to anything else fails, and if you do go to hand grenades, you'll never be able to switch off of them. "Missing smoke grenades" is only one symptom.
Reply With Quote
  #23  
Old 04-14-2012, 11:14 PM
Cat_in_da_Hat Cat_in_da_Hat is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 1,377
Default

Ok so are you sayign this bug exists even without the antilag mutator. I have only experienced the name one when antilag was on. I do however experience the smoke issue regardless of antilag.


Last edited by Cat_in_da_Hat; 04-14-2012 at 11:15 PM.
Reply With Quote
  #24  
Old 04-15-2012, 01:55 AM
Mekhazzio's Avatar
Mekhazzio Mekhazzio is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 1,104
Default

Quote:
Originally Posted by Cat_in_da_Hat View Post
Ok so are you sayign this bug exists even without the antilag mutator.
That's correct. They're two different problems. That bug exists in the base game. The source of the confusion is that the mutator can produce a seemingly similar error with improper installation or the newer custom maps. The major external difference is that the stock bug only happens some of the time to SLs, while the mutator error, if it's present, happens all the time to all classes.
Reply With Quote
  #25  
Old 04-22-2012, 06:45 PM
mattlach's Avatar
mattlach mattlach is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2011
Location: Massachusetts
Posts: 394
Default

Any update on the bug fix to RO2 that will allow this modifier to work for everyone?

My favrotie server currently isn't using it as they are waiting for a fix. I can't wait for this fix. IMHO, this is more important than work being done on "Classic Mode", other big fixes, game play tweaks and Rising Storm COMBINED
Reply With Quote
  #26  
Old 05-03-2012, 01:58 PM
Tyomanator Tyomanator is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 18
Default

Dear comrade Mekhazzio!

Recently we at the redorchestra.ru servers noticed some problems penetrating tank armor with antilag mutator on. After some testing we found out, that AOI (impact angle) is never smaller then 31 grad. Log (shooting at near perpendicular angle (90 grad)):
Code:
Line 3558: [19387.64] ScriptLog: PenetrationCode : AOI = 0.5612 Radians, 32.1549 Degrees
     Line 3579: [19389.21] ScriptLog: PenetrationCode : AOI = 0.5603 Radians, 32.1036 Degrees
     Line 3618: [19443.98] ScriptLog: PenetrationCode : AOI = 1.5200 Radians, 87.0896 Degrees
     Line 3637: [19444.91] ScriptLog: PenetrationCode : AOI = 1.5200 Radians, 87.0891 Degrees
     Line 3656: [19445.70] ScriptLog: PenetrationCode : AOI = 0.5622 Radians, 32.2128 Degrees
     Line 3704: [19516.80] ScriptLog: PenetrationCode : AOI = 0.5464 Radians, 31.3065 Degrees
     Line 3723: [19517.64] ScriptLog: PenetrationCode : AOI = 0.5464 Radians, 31.3061 Degrees
     Line 3748: [19527.05] ScriptLog: PenetrationCode : AOI = 0.5462 Radians, 31.2973 Degrees
     Line 3767: [19528.17] ScriptLog: PenetrationCode : AOI = 0.5449 Radians, 31.2211 Degrees
     Line 3786: [19529.40] ScriptLog: PenetrationCode : AOI = 0.5435 Radians, 31.1378 Degrees
     Line 3809: [19530.58] ScriptLog: PenetrationCode : AOI = 0.5460 Radians, 31.2831 Degrees
     Line 3828: [19531.56] ScriptLog: PenetrationCode : AOI = 0.5465 Radians, 31.3122 Degrees
     Line 3847: [19538.71] ScriptLog: PenetrationCode : AOI = 0.5485 Radians, 31.4286 Degrees
     Line 3866: [19539.99] ScriptLog: PenetrationCode : AOI = 0.5491 Radians, 31.4592 Degrees
     Line 3886: [19541.26] ScriptLog: PenetrationCode : AOI = 0.5494 Radians, 31.4773 Degrees
     Line 3905: [19543.81] ScriptLog: PenetrationCode : AOI = 0.5487 Radians, 31.4394 Degrees
     Line 3924: [19545.47] ScriptLog: PenetrationCode : AOI = 1.5126 Radians, 86.6641 Degrees
     Line 3942: [19545.48] ScriptLog: PenetrationCode : AOI = 0.5467 Radians, 31.3241 Degrees
     Line 3964: [19558.81] ScriptLog: PenetrationCode : AOI = 0.5486 Radians, 31.4298 Degrees
     Line 3983: [19559.99] ScriptLog: PenetrationCode : AOI = 0.5468 Radians, 31.3276 Degrees
     Line 4006: [19561.21] ScriptLog: PenetrationCode : AOI = 0.5458 Radians, 31.2718 Degrees
     Line 4025: [19562.29] ScriptLog: PenetrationCode : AOI = 0.5459 Radians, 31.2777 Degrees
     Line 4044: [19563.27] ScriptLog: PenetrationCode : AOI = 0.5462 Radians, 31.2962 Degrees
Tank tweak on the server was on. We made a big testing with and without antilag mutator, and found out, that with it on we are nearly unable to shoot down any tank with AT rifles, except using the known bug with "open" joints of plates and with the top down front armor plate of Pz4.

We will be very grateful for a fix or any clarification on this issue. If any further information or testing is necessary, you can easily contact me on this forum, or directly at redorchestra.ru forums. Sent this message thru PM, and only later found this working mod thread (the old one is somehow bugged i guess). Guess, this message was also've been checked by mods for 3 days, sorry for this.

Last edited by Tyomanator; 05-06-2012 at 05:13 AM.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:22 AM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2005 - 2014, Tripwire Interactive, LLC