Tripwire Interactive Forums

Go Back   Tripwire Interactive Forums > Killing Floor Forums > Killing Floor General > General Discussion

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 05-01-2012, 07:07 PM
NiTrOwow NiTrOwow is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 12
Default I can't port stuff

I can't post stuff in the bug/help selection.
When i do i see a banner flying around with text in it but its to fast to read. It normaly should say you thread has been posted. But its not posted. Its just gone?

How is that possible?

NiTrOwow
Reply With Quote
  #2  
Old 05-02-2012, 08:26 AM
Murphy's Avatar
Murphy Murphy is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 7,062
Default

No idea about the banner you're describing, but the first couple of posts you make on this forum have to be approved by a moderator. After you accumulated a handful of approved posts it is assumed you are not a spam-bot so you can post freely and instantly, like on any other forum.
__________________
Reply With Quote
  #3  
Old 05-02-2012, 08:39 AM
Benjamin Benjamin is offline
Senior Member
 
Join Date: May 2009
Location: France
Posts: 3,575
Default

It could be due to your ridiculously large signature.
Reply With Quote
  #4  
Old 05-02-2012, 08:49 AM
Gartley's Avatar
Gartley Gartley is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: UK
Posts: 2,317
Default

While you are at it you might want to run a system scan for malicious software.
__________________
Whisky's Workshop

"As you can see here, I'm -ALL ON MY F***ING OWN! Guys where the hell are you?!"
Reply With Quote
  #5  
Old 05-02-2012, 02:56 PM
FluX FluX is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 4,524
Default

Quote:
Originally Posted by Gartley View Post
While you are at it you might want to run a system scan for malicious software.
This sounds exactly like it.
__________________

www.fluxiservice.com - Friendly, supportive game server host awaiting your arrival.
>> My Custom Content Archive <<
Reply With Quote
  #6  
Old 05-02-2012, 03:08 PM
BenioX BenioX is offline
Banned
 
Join Date: Jan 2010
Location: Poland
Posts: 2,014
Default

Wrong section, man, it's not technical support part of forum
Reply With Quote
  #7  
Old 05-02-2012, 03:42 PM
Benjamin Benjamin is offline
Senior Member
 
Join Date: May 2009
Location: France
Posts: 3,575
Default

Quote:
Originally Posted by BenioX View Post
Wrong section, man, it's not technical support part of forum
Learn to read?


Quote:
Originally Posted by NiTrOwow View Post
I can't post stuff in the bug/help selection.
Reply With Quote
  #8  
Old 05-02-2012, 04:34 PM
NiTrOwow NiTrOwow is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 12
Default

Sorry guys i know what the problem was. My posts were getting checked by mods before the were visible to me..

Thanks for the help anyway.
Reply With Quote
  #9  
Old 05-02-2012, 06:35 PM
BenioX BenioX is offline
Banned
 
Join Date: Jan 2010
Location: Poland
Posts: 2,014
Default

Quote:
Originally Posted by Benjamin View Post
Learn to read?
You still didn't get the irony. It's like if google stopped working and I asked him to google the answer why google doesn't work
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:08 AM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2005 - 2014, Tripwire Interactive, LLC