Tripwire Interactive Forums

Go Back   Tripwire Interactive Forums > Killing Floor Forums > Killing Floor Modifications > General Modding Discussion

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #61  
Old 05-02-2012, 02:44 AM
Half-Dead's Avatar
Half-Dead Half-Dead is offline
Senior Member
 
Join Date: May 2009
Location: Seattle, WA
Posts: 127
Default

Another (and probably final for now) update for Modern Warfare weapons

-Added Shotgun (It's a spas due to lack of a proper model)
-Added Combat Shotgun
-Added MP5M
-Fixed sights on the 9mm
-Fixed sight angle and lighting issue (hopefully) on M4
-Updated the texture on the 9mm

Anyways i'm going to take a break from MW weapons to work on some other projects. Stay tuned!
__________________
My Replacement Releases
http://forums.tripwireinteractive.co...ad.php?t=77924

Last edited by Half-Dead; 05-02-2012 at 04:09 AM.
Reply With Quote
  #62  
Old 05-02-2012, 03:55 AM
sOULiON sOULiON is offline
Member
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 64
Default

thanks for this thread and all of your work, half-dead. i really enjoy the mw3 weapons for a change and also that several people work together to get the best out of this like firewarriors skinjobs and gartleys mut. just shows once more (and that's something i really like about these forums) that people can be creative just for fun and without having an attitude about it that weirdens everyone out. despite the fact that there are some waldorf and statlers on here i think most of the players are rather thankful than b-i-ew-tch-ey (who's your daddy, censorship?), they just don't express it all the time. keep up the good work (@ all the fellow modders, mappers & skinners too)!
Reply With Quote
  #63  
Old 05-02-2012, 04:50 AM
thefirewarriors thefirewarriors is offline
Member
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 69
Default

Quote:
Originally Posted by Half-Dead View Post
Another (and probably final for now) update for Modern Warfare weapons

-Added Shotgun (It's a spas due to lack of a proper model)
-Added Combat Shotgun
-Added MP5M
-Fixed sights on the 9mm
-Fixed sight angle and lighting issue (hopefully) on M4
-Updated the texture on the 9mm

Anyways i'm going to take a break from MW weapons to work on some other projects. Stay tuned!
Dang. Just when I finished downloading the first one.

Oh well, downloading again.
__________________
"Is it dead, Jim?"
Reply With Quote
  #64  
Old 05-02-2012, 07:05 AM
mooarchanox mooarchanox is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 188
Default

I don't quite sure that, it is for me only or not,
but the m4 still has a little rotated sight and the dark when idle on certain height though ..
can anyone confirm this ?

edit: just to make it clear

M4203 idle on ground ..
Spoiler!

M4 idle on ground ..
Spoiler!

M4 idle on fence ...
Spoiler!


and here's something else that i notice ...

M4 on fence, reloading (look on the model near the hand, something shows up).
Spoiler!

M4203, the same 'thing' shows up during the firing ...
Spoiler!


I thought that these are something that should let you know

thanks for the replacements anyways, nice jobs !

Last edited by mooarchanox; 05-02-2012 at 11:00 AM.
Reply With Quote
  #65  
Old 05-02-2012, 07:44 AM
Ghost1942 Ghost1942 is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 8
Default

I can cofirm that the M4 still has a rotated sight and lighting issues, the combat shotgun also seems to have a funny sight, but i cant pin point what it is. Other than that things seem fixed. I hope to see your new work soon and good luck. =D
Reply With Quote
  #66  
Old 05-02-2012, 01:31 PM
FluX FluX is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 4,511
Default

Quote:
Originally Posted by Gartley View Post
I haven't no. Tell you what, you get the 3rd person models into a package and I'll do the rest.
Sure thing. Give me a little time as I got a busy two weeks at work (this and next) plus im also doing my G36C project.

Whoever possible, could you send me the 3ds max models so I could do it for you? I only ask to save me time doing it all myself. Cheers in advance
__________________

www.fluxiservice.com - Friendly, supportive game server host awaiting your arrival.
>> My Custom Content Archive <<
Reply With Quote
  #67  
Old 05-07-2012, 12:27 PM
Juni0r Juni0r is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2010
Posts: 4
Default Not to be rude

But the EBR screenshot is titled "M14 ERB" So as not to be a complete jerk, I tried to shop the image a bit. Granted, this would be a lot easier (and not sloppy) with the original file.

Spoiler!
Reply With Quote
  #68  
Old 05-07-2012, 12:29 PM
Juni0r Juni0r is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2010
Posts: 4
Default Not to be rude

But the EBR screenshot is titled "M14 ERB" So as not to be a complete jerk, I tried to shop the image a bit. Granted, this would be a lot easier (and not sloppy) with the original file.

Spoiler!
Reply With Quote
  #69  
Old 05-10-2012, 08:57 PM
Amber Glass's Avatar
Amber Glass Amber Glass is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 842
Default

hey is there any way to only use a select few skins from the pack? id love to get the original Handcannon back, but i love all the other skins, awesome job dude!
__________________
DOSH RULES EVERYTHING AROUND ME
Reply With Quote
  #70  
Old 05-11-2012, 05:12 AM
forrestmark9's Avatar
forrestmark9 forrestmark9 is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 740
Default

I fully converted his MW3 pack to work server-side with 3rd person models, custom sounds, and Static Meshes. The only problem is certain static meshes like the Bullpup and Shotgun will ALWAYS have the default texture no matter what I do
Reply With Quote
  #71  
Old 05-11-2012, 08:15 AM
FluX FluX is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 4,511
Default

Quote:
Originally Posted by forrestmark9 View Post
The only problem is certain static meshes like the Bullpup and Shotgun will ALWAYS have the default texture no matter what I do
What you mean? You need to use a custom static mesh to do this as it's the only way to change them.
__________________

www.fluxiservice.com - Friendly, supportive game server host awaiting your arrival.
>> My Custom Content Archive <<
Reply With Quote
  #72  
Old 05-11-2012, 05:26 PM
forrestmark9's Avatar
forrestmark9 forrestmark9 is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 740
Default

Quote:
Originally Posted by FluX View Post
What you mean? You need to use a custom static mesh to do this as it's the only way to change them.
I do use a custom static mesh, but after I set the material it shows up in the KF SDK but in-game it appears as the default texture
Reply With Quote
  #73  
Old 05-12-2012, 03:34 AM
FluX FluX is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 4,511
Default

Quote:
Originally Posted by forrestmark9 View Post
I do use a custom static mesh, but after I set the material it shows up in the KF SDK but in-game it appears as the default texture
Ah this is weird as im now having this problem with a weapon im porting over. There must be something in the weapon file doing it.
__________________

www.fluxiservice.com - Friendly, supportive game server host awaiting your arrival.
>> My Custom Content Archive <<
Reply With Quote
  #74  
Old 05-12-2012, 05:49 AM
braindead's Avatar
braindead braindead is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2009
Location: Merry Ol' England
Posts: 915
Default

Quote:
Originally Posted by FluX View Post
Ah this is weird as im now having this problem with a weapon im porting over. There must be something in the weapon file doing it.
is this for the pickup file?

if so, make sure in your weapon file, it points towards your pickup class.

also, with pickup classes, it is better to extend from the original class and not a weapon class.

can one of you post you pickup class, so we can see if there is an issue?
__________________
Reply With Quote
  #75  
Old 05-12-2012, 10:51 AM
FluX FluX is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 4,511
Default

Quote:
Originally Posted by braindead View Post
is this for the pickup file?

if so, make sure in your weapon file, it points towards your pickup class.

also, with pickup classes, it is better to extend from the original class and not a weapon class.

can one of you post you pickup class, so we can see if there is an issue?
Sadly mine is just the first person model but also when I import my idle animation, it only moves the hands and not the gun...grrrrr im tempted to give up my work for this weapon lol.
__________________

www.fluxiservice.com - Friendly, supportive game server host awaiting your arrival.
>> My Custom Content Archive <<
Reply With Quote
  #76  
Old 05-12-2012, 11:08 AM
braindead's Avatar
braindead braindead is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2009
Location: Merry Ol' England
Posts: 915
Default

Quote:
Originally Posted by FluX View Post
Sadly mine is just the first person model but also when I import my idle animation, it only moves the hands and not the gun...grrrrr im tempted to give up my work for this weapon lol.
hmmm it sounds like your linking is a little off.

Make sure your gun is linked to the Root bone and the hands are linked to the gun.
Also, make sure everything you need is selected before exporting.

As for the texture, it may be a material no is off in the animation or, the skin is not loading with the weapon file.

Please don't give up..
__________________
Reply With Quote
  #77  
Old 05-12-2012, 11:54 AM
FluX FluX is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 4,511
Default

Quote:
Originally Posted by braindead View Post
hmmm it sounds like your linking is a little off.

Make sure your gun is linked to the Root bone and the hands are linked to the gun.
Also, make sure everything you need is selected before exporting.

As for the texture, it may be a material no is off in the animation or, the skin is not loading with the weapon file.

Please don't give up..
Well it works in 3ds max but not in SDK.

Sorry Half-Dead for this, shouldn't really be talking about this here.
__________________

www.fluxiservice.com - Friendly, supportive game server host awaiting your arrival.
>> My Custom Content Archive <<
Reply With Quote
  #78  
Old 08-02-2012, 12:19 PM
n87 n87 is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 413
Default

how do i revert to original skins?
Reply With Quote
  #79  
Old 08-02-2012, 02:38 PM
forrestmark9's Avatar
forrestmark9 forrestmark9 is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 740
Default

Quote:
Originally Posted by n87 View Post
how do i revert to original skins?
Verify Cache
Reply With Quote
  #80  
Old 08-02-2012, 06:42 PM
n87 n87 is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 413
Default

Thank you.
The new skins look really great ingame.
Could you do the pickup models too?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:28 AM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2005 - 2014, Tripwire Interactive, LLC