• Please make sure you are familiar with the forum rules. You can find them here: https://forums.tripwireinteractive.com/index.php?threads/forum-rules.2334636/
  • Weve updated the Tripwire Privacy Notice under our Policies to be clearer about our use of customer information to come in line with the EU General Data Protection Regulation (GDPR) rules that come into force today (25th May 2018). The following are highlights of our changes:


    We've incorporated the relevant concepts from the GDPR including joining the EU and Swiss Privacy Shield framework. We've added explanations for why and how Tripwire processes customer data and the types of data that we process, as well as information about your data protection rights.



    For more information about our privacy practices, please review the new Privacy Policy found here: https://tripwireinteractive.com/#/privacy-notice

[Error] Punk Buster & no servers showing

crockett

FNG / Fresh Meat
Jun 7, 2008
105
13
0
A week or so ago I got that old bug where my server list would no longer populate. I checked and rechecked my in game filters but all were fine.

I ignored the issue as the servers in my "recently played" list were still there and I play on the same servers most of the time.

Well I did a virus scan today and for what ever reason the scanner was saying the punkbuster A & B processes were trojans. :D

I of course ignored that and didn't select fix. However now I'm having issues with my punkbuster turning off and on randomly.

Now the odd thing is when PB turns off, my in game server browser will populate with servers. When PB is working the sever browser is empty.

Anyone else notice this as well? Seems the server browser bug might be related to PB..
 
Last edited:

The Beast (nl)

FNG / Fresh Meat
Jul 2, 2006
3,160
486
0
The Netherlands
Look into your settings of the game, is pb ticked on or?
After that look into your browser filter.
Maybe you can try by deleting the ro2 folder in my documents / my games.
jj
And since this week there are pb problems. So many or all servers have pb turned off.
 
Last edited:

crockett

FNG / Fresh Meat
Jun 7, 2008
105
13
0
Look into your settings of the game, is pb ticked on or?
After that look into your browser filter.
Maybe you can try by deleting the ro2 folder in my documents / my games.
jj
And since this week there are pb problems. So many or all servers have pb turned off.
I've already checked that, but it wouldn't change the fact that the only time servers show up for me is when the PB processes are turned or not working.