• Please make sure you are familiar with the forum rules. You can find them here: https://forums.tripwireinteractive.com/index.php?threads/forum-rules.2334636/
  • Weve updated the Tripwire Privacy Notice under our Policies to be clearer about our use of customer information to come in line with the EU General Data Protection Regulation (GDPR) rules that come into force today (25th May 2018). The following are highlights of our changes:


    We've incorporated the relevant concepts from the GDPR including joining the EU and Swiss Privacy Shield framework. We've added explanations for why and how Tripwire processes customer data and the types of data that we process, as well as information about your data protection rights.



    For more information about our privacy practices, please review the new Privacy Policy found here: https://tripwireinteractive.com/#/privacy-notice

Is there any tutorials for.....

Cpl.Jonno.UK

FNG / Fresh Meat
Feb 21, 2010
13
0
0
United Kingdom
Perhaps I worded this incorrectly?

I have built a low poly model which has been uvmapped in 3ds Max (UVunwrap) so I can apply the skin textures after importing into the SDK, all the parts of the model have been linked correctly (to the chassis/hull) and I can export as .ase file and import to the SDK as a static mesh, however it won't apply the texture/skin created afterwards properly.

Any help would be appreciated! :)

Regards
Cpl.J
 

Cpl.Jonno.UK

FNG / Fresh Meat
Feb 21, 2010
13
0
0
United Kingdom
THe only thing i can do is point you to these guys, http://forums.tripwireinteractive.com/showthread.php?t=83586http://forums.tripwireinteractive.com/showthread.php?t=83586 they are the only commuity team working on vehicles (that i know of) Although I'm not sure how much more work they will be putting into the game :( Still, good luck :)
Thank you for taking the time to post Hetzer :)

Ok so I have gone back to square one, my high poly and low poly models, was planning using the low poly as a collision mesh? However when baking a normalsmap using my uv and projection onto the low poly... I get weird output, used this basic tutorial as a guide, (3ds Max) Normal Map Baking Tutorial - YouTube , but as it is for a simple object it works fine... Any help/guidance or hints please? :D

Regards
Cpl.J
 
Last edited:

c200k

FNG / Fresh Meat
Apr 24, 2011
190
3
0
Saarland, Germany
Thank you for taking the time to post Hetzer :)

Ok so I have gone back to square one, my high poly and low poly models, was planning using the low poly as a collision mesh? However when baking a normalsmap using my uv and projection onto the low poly... I get weird output, used this basic tutorial as a guide, (3ds Max) Normal Map Baking Tutorial - YouTube , but as it is for a simple object it works fine... Any help/guidance or hints please? :D

Regards
Cpl.J
I had always weird problems importing .ase models in SDK. When I used .fbx export/import everything was ok. You could try it too?!