• Please make sure you are familiar with the forum rules. You can find them here: https://forums.tripwireinteractive.com/index.php?threads/forum-rules.2334636/

Squad NEDERLANDERS, Het is tijd om het vaderland te verdedigen!

Zetsumei

Grizzled Veteran
Nov 22, 2005
12,457
1,433
35
Amsterdam, Netherlands
(the information in this post is in dutch don't try to comprehend :p, its about the upcoming nations cup in roladder).

Het is weer zover, de enigste periode van het jaar waar nederlanders met elkaar vechten. Nog steeds zijn er geen nederlandse clans of units voor red orchestra. Maar toch is het ons steeds weer gelukt om een team bij elkaar te schrapen vanaf de eerste nationscup.

De nationscup is 1x per jaar, gedurende deze periode speel je met mensen uit verschillende clans/units/communities/servers. Puur om te laten zien wat je land waard is in de wereld van RO. Nederland moet hier natuurlijk als nummer 1 uitkomen.

Ook dit jaar zijn we weer vanplan om met een team ons vaderland te verdedigen. Wil jij als mede Nederlander je land naar de overwinning dragen meld je dan nu aan!

Maak een account aan op www.roladder.net en geef een antwoord op deze post.:
http://www.roladder.net/index.php?site=posts&thread_id=1248

Ik zie jullie daar ^^.
 
register ook ff hier: http://dutchteam.multiforum.nl/index.php?mforum=dutchteam :)

september de 14e moeten we het definitieve roster inleveren snel daarna zullen de eerste officiele matches wel beginnen, we zijn al begonnen met wat basisvragen vanaf volgende week ben ik iig vanplan om met trainingen en matches te beginnen. Om met elkaar in te werken.
 
Upvote 0